5 VAJRA ME EFEKTE MEDICINALE NE AYURVEDA

Bimet medicinale Jane elementi kryesor persmes se ciles Ayurveda Trajtim prbleme te ndryshme shendetesore dhe psikologjike. Nder to Jane dhe vajrat e meposhtem te cilet duhet te jene prezente ne te gjitja a ambientet shtepiake. Vajrat kryesore Jane : vaji I susamit, vaji, I kokosit, vaji I ullirit vaji I avocados, dhe gi. Ato trajtojne probleme te ndryshme shendetesore por perdoret e njejohesisht per efekte relaksues dhe Trajtime estetike..