KURS ONLINE MJEKESIA ALTERNATIVE

Mjek alternativ, mesues i Yogas, fizioterapeut, i apasionuar dhe me dhunti shëruese? Ekskluzivisht për herë të parë mundësohet në gjuhën shqip kursi “Ayurvedi Healing”. Kursi zhvillohet online dhe ju mundëson kualifikimin me titullin Konsultues i Ayurvedas, mjekësia holistike e parë në botë. Çertifikimi bëhet nga një personalitetet më të njohura në botë në fushën e shkencave vedike dhe autorit Best Sellër të mbi 100 librave. TRANASFORMO PASIONIN NË KARIERË DHE RREGJISTROHU TANI.

Zbulo Kursin në linkun e mëposhtëm:

https://www.akademiaeshkencavevedike.com/kurs-online-i-certifikuar-mjekesia-ayurveda-popullore-alternative-holistike-dr-david-frawley-yoga-meditim-life-style