KURS PROFESIONAL YOGA

Bëhuni pjesë e programit online të Yogas klasike dhe Ayurvedas tradicionale. Zbuloni funksionimin e trupit, mëndjes dhe ndërgjegjes. Mësoni si të shëroni veten dhe të tjerët bazuar në vetëdijen superiore. Permes larmishmerisë se tij ky kurs mbulon të teta gjymtyrët e Yogas bazuar në principet e Ayurvedas ( Mjekesisë shekullore Indiane) duke nisur me asanat dhe pranayaman e duke u thelluar më tej me praktikimin e mantrave dhe meditimit. Kursi bën të mundur zbulimin e plotë të vetëdijes përmes përqasjes së Yogas në kontekstin Ayurvedik. Në të zbulohen sekretet e Jnana Yoges, Bhakti Yogas, Karma Yogas, dhe Yogas së dijes, besimit dhe veprimit, e gjitha kjo parë në kontekstin e gjërë të Raja Yogas. 
Studioni me Acharyas, ekspertin më të njohur në botë në fushën e Yogas dhe Ayurvedas . Dr. David Frawlay (Pandit Vamadeva Shastri),dhe  bashkojuni traditës autentike të Shenjtëve Vedike. 
Ky kurs, unik në llojin e tij, vjen për herë të parë në shqipëri duke ju mundësuar trajnimin dhe çertifikimin tuaj nga peronaliteti më i njohur në botë në fushën e Yogas dhe Ayurvedas. 

Mësoni më terpër reth kursit duke klikuar këtu.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *