MASAZH PER BEBE

Praktikat e Ayurvedës për beba përfshijnë përdorimin e vajrave si vaj ulliri ose vaj kokosi, të pasura me substancat ushqyese natyrore. 

Masazhi i butë ndihmon ne rritjen e qëndrueshmërisë emocionale dhe fizike të fëmijës. Këto praktika zakonisht përdoren për të ulur tensionin, përmirësuar cilësinë e gjumit dhe stimuluar zhvillimin motorik. 

Sigurohuni që produkte të përdorura janë të përshtatshme për lëkurën e bute të bebit dhe merni informacionet e nevojshme perpara aplikimit. 
#akademiaeshkencavevedike#ayurveda#yoga#online#kurs#shqip#baby#massage#masazh#bebe

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *