PROBLEME ME GJUMIN?

Sasia dhe cilesia e gjumit kontrollohen nga sasia e rrezeve te diellit qe mer 2-3 ditet e fundit. Ka dhe faktore te tjere ndikues por dielli I mengjesit eshte I pari dhe I pa negociueshmi. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *