Si te parandalojme apo trajtojme ftohjen tek foshnjat

Ayurveda rekomandon nje menyre te thjeshte, efikase dhe 100% natyrale. 
Vendos gishtin ne vaj susami ( per shkak te vlerave te medha nutritive dhe antinflamatore rekomandohet sesami i zi) dhe aplikoje lehtesisht ne hunden e vogel te foshnjes.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *