Stres, pagjumesi, dobesi,ankth? Ja cfare duhet te besh

Nese ndihesh i stresuar, ke ankth, vuan nga pagjumesi, ndihesh i pafuqishem dhe i trishtuar jane shenja te cilat indikojne qe trupi ka deficence ne elemente te caktuara. Shiko videon per te mesuar se cfare i mungon trupit, dhe permes çfare veprimesh mund te luftojme keto probleme.