Thenie

NËSE TË GJITHË MËSOJMË TË JAPIM ASKUSH NUK DO TË VUAJË NGA NEVOJA PËR TË PASUR.

E NËSE GJITHMONË MARRIM, ASKUSH NUK DO TË KETË MJAFTUESHËM” nga DR. David FRAWLEY

“Për aq kohë sa personi dominohet nga Manat, dëshirat që prodhon mëndja, ai mund të përjetojë botën eksterne por jo ta asimilojë atë në mënyrën e duhur. Shumë prej nesh veprimtarinë e tyre e kryejnë në këtë nivel duke mos u interesuar më tej në ndjesi më pozitive dhe vetpërmbushëse. Pa reshtur mbingarkojmë mëndjen me ndjesi pa marë parasysh faktin se si do mund ti asimilojmë ato apo çfarë të mirash na sjellin. Në këtë mënyre mëndja e ndjeshme krijon karman, e cila nuk është gjë tjetër veçse inerci eksperiencash të papërpunuara”.

BESIMI ka force shume here me te madhe se dyshimi. Ai eshte si dielli ndersa dyshimi si reja. Pavaresisht diteve me re dielli ndricon gjithmonë. GURUDEV

LIMITET E SHËNDETI TONË MENTAL DHE FIZIK JANË TË KUFUZUARA PËR AQ KOHËS SA KEMI PERCEPTIME DHE MENDIMET NEGATIVE. KJO NUK MJAFTON EDHE ATËHERË KUR KUNSUMOJMË DIETËN E DUHUR DHE KEMI NJË STIL TË SHËNDETSHËM JETESE. NGA DAVID FRAWLEY (AYURVEDIC HEALING)