Transformo Jetën Tënde, Bëhu Konsultues i Yagave dhe Ayurvedas!


Ju ftojmë të bëheni pjesë e një rrugëtimi të veçantë drejt njohurive të thella të Yagave dhe Ayurvedas. Një udhëtim që do të transformojë jo vetëm jetën tuaj, por edhe jetën e atyre që do të këshilloheni.

Yoga day concept. Multiple exposure image. Woman practicing yoga at sunset


Kursi ynë profesional ofron një eksperiencë të rrallë, duke ju çuar thellë në botën e Yagave dhe Ayurvedas. Një mundësi për të fituar njohuri të specializuara dhe për të ndihmuar të tjerët në rrugën e tyre drejt shëndetit dhe mirëqenies.

fitness, sport and healthy lifestyle concept – group of people doing yoga exercises on mats in gym or studio


Mëso dhe diplomohu nga Dr. David FRAWLEY ekspert ne fushën e studimeve Vedike dhe auitor Best-seller i mbi 100 tekstesh, ndjeni fuqinë e energjive shpirtërore dhe zbuloni sekretet e trajtimit natyral të trupit dhe mendjes.

flatlay cbd Oil care products ai generated art. High quality photo

Detaje rreth kursit:

  • Kurs Profesional: Mëso teknikat dhe njohuritë e avancuara të Yagas dhe Ayurvedas.
  • Ndihmo të Tjerët: Bëhu konsultues i certifikuar dhe ndihmo të tjerët në rrugën e tyre drejt një jetëje të shëndetshme dhe të balancuar.
  • Certifikohu nga Dr. David FRAWLEY. Një nga personaleitet më të njohura ne bote në shperndarjen e dijes Vedike.
  • Regjistrohu Tani: Oferta eshte e limitar, kështu që mos humbisni mundësinë për të bërë një ndryshim thelbësor në jetën tuaj dhe të të tjerëve.
  • Bëhu një nga ata që shndërrojnë botën përmes njohurive të Yagave dhe Ayurvedas. Regjistrohu tani dhe fillo rrugëtimin tënd drejt shëndetit dhe frymëzimit shpirtëror!

KONSULTO TEMAT E KURSIT DUKE KLIKUAR KETU