VAJ KAMOMILI BENEFITET

Benefitet e vajit esencial të kamomilit. Ka veti qetësuese dhe anti inflamatore. Përdoret për të qetësuar Pitan, problemet e lëkurës dhe është inflamator i mirë.

Mëso më tepër rreth sekreteve të jetëgjatësisë përmes Ayurvedas. https://www.akademiaeshkencavevedike.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *