VAJ LAVANDE BENEFITET

Vaji i lavandes është i njohur për vetitë qetësuese dhe relaksuese. Përdoret për të qetësuar trupin dhe mendjen. Ndihmon doshan Vata dhe është anti stres.

Vaji i lavandes është i njohur për vetitë qetësuese dhe relaksuese. Përdoret për të qetësuar trupin dhe mendjen, Ndihmon doshan Vata dhe është anti stres.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *