VAJ TRENDAFILI BENEFITET

Vaj i trëndafilit ka efek qetësues dhe hidratues përlëkurën. Balancin Pitan dhe stimulon shërimin e lëkurës.

Mëso më tepër rreth sekreteve të jetëgjatësisë përmes Ayurvedas.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *