VAJ TRËNDAFILI, BENEFITET

Trëndafili është një vaj me efekt qetësues  dhe shërben si hidratues efikas për lëkurën.

Balancon Pitën dhe stimulon shërimin e lëkurës.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *