VAJ VETIVER VETITË E TIJ

Vaji esencial Vetiver ka veti qetësuese, ai ndihmon në balancimin e doshës Vata (percakto doshen tënde predominuese përmes pyetësoreit në faqen e Akademisë së Shkencave Vedike) dhe largimin e ankthit

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *