VARËSIA NDAJ OBJEKTEVE QUOTE “BHAGAVAD GITA”

Kur njeriu fokusohet tek objektet ai krijon varesi ndaj tyre. Varesià me pas prodhon deshiren dhe prej saj lind merzia. Merzia con ne konfuzion duke shkaktuar humbjen e kujteses. Si rrezultat mëndja degradon dhe kur mendja ndalon se funksionuari po ashtu  ndalon dhe njeriu.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *