AKADEMIA E SHKENCAVE VEDIKE & AMERICAN INSTITUTE OF VEDIC STUDIES

Rreth nesh

Në një botë e cila komplikohet gjthnjë e më shumë dhe një shoqëri konsumatore të orientuar drejt materializmit, qëllimi jonë është të shpërndajmë dijen e Shkencave Vedike duke ndihmuar sa më shumë persona të ndërtojnë një higjenë të shëndetshme jete, të ekuilibruar dhe në harmoni me naturën.

Këto Shkenca shekullore kanë vepruar dhe ndihmuar qytetërime të tëra. Në ditët e sotme ku individi është programuar nga inteligjenca artificiale detyra jonë është të rivendosim lidhjen individ-natyrë.

Duke qënë se pjesa dërmuese e informacioneve dhe trajnimeve rreth Shkencave Vedike (Jyotish apo astrologjia Vedike, Ayurveda, Yoga, Vastu, etj.) janë të disponueshme në gjuhën e huaj më në fund publiku shqipfolës mund ta zbulojë dhe njihet me të falë konsultave dhe trajnimeve të ndryshme. 

Kurset online mbajnë autorësinë e personalitetit më të njohur në botë në fushën e Shkencave Vedike si dhe autorit bestseller të shumë teksteve, Dr. David FRAWLEY. 

Studenti ka në dispozicion rreth 3 vite kohë për përvetësimin e kursit, kohë të cilën ai mund ta munimizojë në përshtatje me disponibilitetin e tij. Në përfundim studenti kualifikohet me titulline njohur ndërkombëtar “Ayurvedic Lifestyle Consultant” nga AMERICAN INSTITUTE OF VEDIC STUDIES duke patur privilegjin e të qënurit student i Dr. David FRAWLEY dhe duke ndërtuar karierën nëpërmjet aplikimit të dijeve të mara.

Akademia e Shkencave Vedike është ambasadorja e Dr. David Frawley në trevat shqipëfolëse dhe misioni i saj është “Shërndarja e Dijes Vedike”

Ju urojmë mirseardhjen në ktë udhëtim transformues dhe unik! 

Jemi të lumtur tju ndihmojmë rreth pyetjeve dhe sugjerimeve që mund të keni. 

SHËRBIMET TONA

Kurse online çertifikuar nga American Institute of Vedic Studies.

Artikuj informative, këshilla mjekësore, teknika të aplikimit të yogas dhe ayurvedas.

Ndërveprim aktiv me komunitetin nëpërmjet rubrikës Blog.

Konsulta Ayurvedike dhe Astrologjike.

Trajnim individual, mbikqyrje e vazhdueshme e klientëve gjate implementimit të një higjene të shëndetshme jete.

BLOG

ZBULO POTENCIALET E TUA DUKE U HARMONIZUAR ME NATYRËN