RRETH NESH

AVS është institucion edukimi online. Ai ka për qëllim informimin dhe ndërgjegjësimin e publikut në lidhje me dijen e trashëguar nga civilizimi i hershëm dhe aplikimin e njohurive në funksion të një jete të shëndetshme. Kjo bëhet e mundur duke jetuar në harmoni të plotë me naturën. Shërimi i trupit, mëndjes dhe shpirtit arihen duke orientuar fokusin tek vetja.

Në një botë e cila priret gjithnjë dhe më shumë të eksteriorizojë individin përmes hipnotizimit dixhital dhe artificiales, duke depërtuar deri në thellësi të funksioneve të tij bazike filozofia është të rindërtojmë lidhjen me natyrën dhe të krijojmë ARTIN E TË JETUARIT SHËNDETSHËM.

Vlerat tona:
– Ne lidhemi me njerëzit përmes natyrën së tyre të brendshme dhe nuk gjykojmë apo vlerësojmë në bazë të racës, gjinisë, profesionit, performancës, të mirave materiale apo personalitetit.
– Jetë e thjeshtë, arsyetim i lartë.
– Përshtasim, rregullojmë, akomodojmë formën më të lartë të yogas.
– Mendimet pozitive dhe lutjet sjellin mrekulli.
– Cdokush trajtohet me respekt.
– Respektojmë traditat dhe vëmë në dukje vlerat e mësimeve të përjetshme.
– Adhurojmë të urtët, shenjtorët dhe gurutë. “I verbëri nuk mund ta udhëheqë të verbrin”.

Misioni

Praktikimi dhe mësimi i njohurive vedike per te pasur shëndet, paqe, unitet dhe Vetë-realizuar.

.

Vizioni

Tju ndihmojmë të kuptoni potencialin tuaj më të lartë dhe të gjeni paqen tuaj të brendshme e cila me pas do reflektohet anembanë jush.