Kontakt

Për tu trajnuar, çertifikuar, për konsulta medikale ayurvedike, konsulta astrologjike, Yoga dhe meditim mund të na kontaktoni në adresën tonë të emailit : avsa108@yahoo.com ose në linkun e mëposhtëm: https://www.akademiaeshkencavevedike.com

Kontakt